On-line backup optimerer sikkerheden...

 

Quattro-Datarecovery anbefaler 

 

 

 

Backup er nu gjort nemt, sikkert og billigt

For mange virksomheder er backup et spørgsmål om liv eller død for virksomheden.

Hos Quattro-Datarecovery er vi interesseret i at vores kunder kan sikre deres data nemt og sikkert, derfor anbefaler vi Nordic Backup.

Nordic Backup tager automatisk backup over Internettet og dine data gemmes uden for huset i 2 sikrede datacentre. Dine data krypteres med en kode du selv vælger, backuppen starter automatisk hver dag og så er det slut med at skulle huske at skifte bånd og gemme dem et sikkert sted. Du får også daglig rapport, der viser at backuppen er taget, eller om der er fejl. Således er du sikret at backuppen er i orden. Selvfølgelig med danske brugsanvisninger og dansk support service.

Hos Nordic Backup du betaler kun for det du bruger, og du kan on-line ændre behovet op og ned helt i tråd med hvad du aktuelt har brug for.

Da Nordic Backup er ikke dyrere end at den sagtens kan kombineres med en eksisterende backupløsning. Derved bruger du både livrem og seler, en backup i huset som er lige ved hånden og en backup ude af huset som kan bruges hvis den interne fejler, hvilket er et problem vi ofte støder på, her hos Quattro-Datarecovery.

Bemærk at backuppen også kan anvendes til at gå tilbage til tidligere versioner af samme data. Således er du sikret mod en gradvis ødelæggelse af data ved visse typer systemfejl, eller anden manuel forvanskning af data.

Du er velkommen til at læse mere om Nordic Backup - klik på deres logo:

Læs især om datasikkerheden hos Nordic Backup – Bemærk krypteringen, der gør at det kun er dig, der kan genskabe data fra backuppen.

Naturligvis hjælper vi også gerne med at sætte jeres on-line backupsystem i drift, hvis i ønsker det. Ring for tilbud 4076 4242