Om Datarecovery
Om Backup
Vores Services
Data Medier
FAQ's
Spørg os

Gode råd ved mistanke om tab af data fra disk:

  • Stop brugen af disken
  • Installer ikke nye programmer
  • Brug ikke automatiske rekonstruktionsværktøjer
  • Kontakt Quattro for råd 

Succesfuld genskabelse af tabte eller beskadigede data kræver viden om brug af korrekte metoder og de rigtige værktøjer. Det er derfor vigtigt at hente hjælp hos specialister. 

Mange almindelige hjælpeværktøjer skriver på det beskadigede/slettede medie, det medfører meget stor risiko for yderligere tab af data. Mange nyere hjælpeværktøjer skriver ikke til det beskadigede medie, men er stadig utilstrækkelige ved mange typer af fejl. Mange fejl bliver forværret ved yderligere brug af mediet overhovedet, og den tid der går medens du selv forsøger at sætte dig ind i det nye værktøj, kan være den tid, hvor netop de data Du har brug for, ødelægges. 

Derfor... har Du datatab? - Kontakt specialister i datarekonstruktion ! 

Quattro Datarecovery - sørger for at redningen af Dine data sker på den mest sikre måde. Enten hos Dig, i vort eget laboratorium eller hos vores internationale samarbejdspartnere. 

Redningen af data spænder fra komplet redning ved reparation af mediet, og efterfølgende imagekopiering til nyt medie - til redning af enkelte specifikke filer. 

Vagttelefon 4076 4242 - Vi har næsten altid åbent.                                                    - Eller brug vores formular.